Bransjenyheter

På den store innflytelsen av gummideler av små biler på kvaliteten og sikkerheten til bilene

2022-10-12
Når det kommer til kjøretøykvalitet og sikkerhet, er det et tema av stor bekymring for enhver sjåførvenn til enhver tid. Hvis du tenker på reisesikkerheten til bilen alene, kan du først tenke på noen viktige mekaniske deler som bilmotoren, dekkene osv. I dag vil jeg gjerne snakke med deg om hvordan en liten bilgummidel har en betydelig innvirkning på bilsikkerheten.

Før du snakker om dette emnet, er det nødvendig å introdusere deg de vanlige gummidelene til biler. Det kan sies at gummiprodukter er mye brukt i hele bilproduksjonsfeltet, hovedsakelig inkludert den vanntette pakningen som brukes på bilantennen, gummiledningsnettet ved tilkoblingen av kjøretøydøren og bagasjerommet, gummistøtputen, gummien lokket, motorinntaksrøret, tetningslisten til dører og vinduer, gummitetningsringen, gummibøssingen, fotputen og så videre, som ikke vil bli oppført i detalj her.

Det kan sees at gummiprodukter har blitt mye brukt i biler, hovedsakelig for vanntett, støvtett, forsegling, støtdemping, støyreduksjon og beskyttelse. Det er ikke vanskelig å forstå innvirkningen på kjøretøykvaliteten etter å ha forstått rollen til bilgummideler. Først forseglingsprodukter. Hvis tetningsytelsen svikter, for eksempel vanntette pakninger og tetningsringprodukter for bilantenner, kan de lekke når det regner. Det kan være potensiell oljelekkasje i viktige deler av motoren. For det andre, støtdemping og støyreduksjonsprodukter, som støtputer, dør- og vinduspakninger, vil dette ha en betydelig innvirkning på levetiden til mekaniske bevegelige deler. Hvis førerens venn finner unormal støy under kjøring, kan det være forårsaket av problemet med støtdemper, så det er nødvendig å utføre rettidig vedlikehold. Den andre er gummitrådsrøret til bilen, som beskytter kabelen på den bevegelige delen av bilen mot å bli slitt og forårsake brudd eller kortslutning.




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept